15 Mayıs 2013 Çarşamba

DİOR CRAYON EYELINER WATERPROOF PENCIL

              Merhaba.  Bu mucize kalemden bahsetmek istiyorum biraz. Mucize diyorum çünkü bugüne kadar sahip olduğum en iyi siyah kalem. Yağlı cilt kapaklarına sahip olduğum için yıllardır almadığım denemediğim siyah kalem kalmadı. Kalemi sürdükten yarım saat sonra göz altlarımı simsiyah yapmayan kalem görmemiştim. Bu arayış uzun yıllar sürdü. Aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır mottom olduğu için arayışım hep devam etti. Taa ki bu güzellikle karşılaşana kadar. 

           Bende ki noir trinidad black rengi. Kalıcılığı tartışılmaz çok güzel. asla göz altlarıma akmıyor ve temizlemek istediğimde de zorlanmıyorum. Kalem bir kalemtraşla geliyor ve kalemin arkasındaki sünger aplikatör sür-ülen kalemin dağıtılmasında oldukça kolaylık sağlıyor. Zaten kalemi sürdükten sonra 10 sn içinde dağıtmazsanız kalem sabitleniyor. Bu tür smokey makyaj yapmayı düşünürseniz mutlaka acilen dağıtmanız gerekli.Tabi ki fiyatı biraz cep yakıyor ama bugüne kadar verdiğim  göz kalemi paralarını üst üste koyarsam bu kalemden çok çok daha fazlasını harcadığım bir gerçek.

             Bence her kadının iyi bir siyah kaleme ihtiyacı var. Bunun 2 TL olması ile 80 TL olması arasında bir fark yok.Önemli olan sizi iyi hissettirmesi. Her makyajım da kullanmasam da makyaj çantamın her daim en önemli üyesi.

Eğer kalıcı bir kalem arıyorsanız bu bebeğe bakın derim.

justvogue xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder