16 Mayıs 2013 Perşembe

MUST HAVE 1 TRENCHCOAT ya da TRENÇKOT

Merhaba. İşte her kadının sahip olması gereken bir parça. Türbanlı - türbansız, zayıf- şişman, uzun- kısa, genç- yaşlı, esmer-sarışın hiç farketmez. Hepimize uygun bir yerlerde bir model var. Gönül istiyor ki hepimiz bej bir Burberry edinelim. Ama buna bir çoğumuzun bütçesi yetmiyor.

Bir düşünün. Klasik bej rengi bir trençkotla, içine ne giydiğimizin bir önemi yoktur artık. Ten rengi çoraplar ve uzun topuklar. İşte bu görüntüye hayır diyebilen var mı acaba.
Artık karanlık tarafa geçebilirsiniz. Hele bir de büyük güneş gözlükleriyle bu görüntüyü tamamlarsanız her şeyi yapmaya hakkınız vardır.
Trençkotun bej olması şart değil tabi. Modern yorumlarda oldukça yakışmaktadır bu parçaya. Kırmızı ya da metalik bir renkte hayata anlam katacaktır.
Trençkot  1. Dünya Savaşı' nda askeri ceket olarak İngiliz askerleri için tasarlanmıştı. Bu yüzden bir İngiliz geleneğidir ve gizemli işler çevirenlerin kostümüdür.  Neden bilinmez esrarengiz bir hava yaratmak isteyen herkes mutlaka trençkot giymelidir. :)
 Bu klasik yatırım sizi asla yarı yolda bırakmaz.
justvogue xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder