16 Mayıs 2013 Perşembe

STİL İKONU 3 :IŞIL REÇBER

Merhaba. Benim uzun süredir hayranlıkla takip ettiğim başka bir ikon daha. Bu kadının iki çocuk annesi olduğuna inanmak oldukça güç. Onun hayat hikayesinden bahsetmeyeceğim. Zaten herkes biliyor. Benim ilgimi çeken kısmı stil detayları.  An itibariyle twitter-da 14.000 kişi tarafından takip edilmektedir.

1-Saçları
Bütün stil ikonlarının ortak noktası sanırım saçlarıyla fazla oynamamaları. I.R.'i tanıdığımız günden beri saçları platin sarısı. Bu saçların görünümü o kadar güçlü ki aklıma ilk saçları geliyor nedense. Yüzüne yakısan bu renkle arada sıra kestirdiği perçemleriyle ve klasik at kuyruğu modeliyle akıllara kazınmaktadır. 

2-Güçlü Omuzlar


Spor yaptığından mı yoksa genetik şans mı bilinmez güçlü omuzlara sahiptir I.R. Seçimlerinde straplez ve kolsuz kesimleri tercih etmesi tesadüf değildir. Bu görüntü gerçekten her övgüyü hak etmektedir.

3-Deri Pantolon

Aslında deri olan her şeyi sevdiğini biliyoruz. Bu cesur bir yorum. sanırım hiç hata affetmez. 

4-Motosiklet Ceketi
Bu ceket nasıl giyilmeli diye bir ders verilse bu dersin hocası olur kendisi. Abiyelerle , spor kıyafetlerle, günlük bir tarzla, resmi bir elbiseyle her şekilde I.R.'nin üzerinde görebilirsiniz. Bu tarz ceketler havalı kızların üniformasıdır aslında. Kabul edelim bu görüntü gerçekten tapılası.

5-Karışık desenler ve renkler

Kaç kadın bu takımı giymeye cesaret edebilir. İlham veren bir tarz kuşkusuz. Giymekten öte taşımak sanırım en zor olanı. Başarıyor

6-Abartı
I.
I.R.'nin en sade fotoğraflarından birisi bu. Ama bu resimde bile gösterişli ve iddialı. Bu kadının abartılı durmak gibi bir çabası yok. Duruşu böyle. Güçlü kendinden emin , her şeyi yapmaya ve söylemeye hakkı olan bir kadın. Uzun topuklar, siyah göz kalemi ya da koyu ruj. Bunları hangimiz yapmıyoruz ki. Ona yakışıyor kabul edelim. Onu eleştirenler ve onun hakkında yorum yapanlar var. Bence tarzını ortaya koymuş gerçek bir stil ikonudur. 
justvogue xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder